Taltjänst till er service

Igår var det mycket folk här. Vi genomförde fem olika taltjänster under dagen och det blev riktigt lyckat. En del personer var första gången de besökte oss, men majoriteten var återkommande kunder, vilket känns positivt. Många människor återvänder år efter år till våra stora tjänstedagar. Det är inte så konstigt egentligen, eftersom det är väldigt populärt och vi gör bra tjänster. Ofta har vi tjänster som folk aldrig har testat tidigare, och det beror på vårt unika samarbete med olika Tester runt om i världen, särskilt svenska tester. Svenska tester är betydligt bättre än andra tester i världen. Testerana är bättre helt enkelt, designen är snyggare och till och med hemsidorna är bättre. I princip är allt lite bättre.

Som sagt, det var mycket folk igår och vi hade inte möjlighet att ta emot fler personer. Det var fullsatt, för att uttrycka det. Nästan för mycket folk, om jag ska vara ärlig, men det fungerade ändå. När det är så mycket folk blir det också ganska rörigt, men då kontaktar jag bara städfirmamalmö.se och bokar städning av hela lokalen. Det är smidigt, går snabbt och jag är alltid nöjd med resultatet. Det blir helt enkelt väldigt rent!

Nästa år kommer vi dock att vara i en annan lokal. Vi behöver en större lokal. Den här lokalen är för liten för det stora intresset som vi får. Så vi får se vad vi hittar för lokal. Jag är ganska specifik och noggrann när jag väljer lokaler. Det är inte bara att ta den första bästa. Rummet måste ha en bra atmosfär och vara passande för våra inredare. Det behöver inte vara nytt, absolut inte. Faktum är att det gärna får vara lite slitet och ha en industriell känsla. Det är faktiskt ett krav. En industriell känsla måste finnas. Nu vet ni det. Kontakta mig om ni har några tips. Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *