Dränering och markarbeten

Han är väldigt kunnig inom just markarbeten, dränering och sådana saker så vi kommer nog alla att få lära oss ett och annat i dagens inlägg.

Med det sagt lämnar jag över pennan till Putte. Take it away, buddy!

***

Putte in da hus!

Först och främst måste jag säga att det är väldigt roligt att få skriva här på Taltjänst. Gänget har verkligen fått fart på grejerna så det är kul att se. Kanske blir jag inspirerad och skapar min egen blogg efter det här.

Precis som ni ser ovan ska dagens inlägg handla om dränering och markarbeten. Det är två ämnen jag vet en hel del om efter mer än 20 år i branschen, varav de senaste 12 åren har varit som egenföretagare med min egen firma.

Många husägare behöver hjälp med just markarbeten och dränering men vet inte riktigt vad de ska tänka på när de anlitar företag som kan utföra jobben. Det är också svårt för gemene man att veta när man behöver anlita en firma som gör markarbeten eller dränerar i förebyggande syften, vilket ibland kan behövas innan skiten träffar fläkten ordentligt som man brukar säga.

Något som är väldigt bra att veta på förhand är att det är bra att anlita en firma som gör alla typer av schaktning, markarbeten och dräneringar. På det viset blir det enklare för dig som kund att få koll på jobbet och vilket pris det blir. Anlitar man två eller tre olika firmor kan det lätt bli så att priset sticker iväg.

Se till att anlita en firma som har en stor maskinpark så att du vet att de snabbt kan hämta de maskiner som behövs. Jobben tar redan lång tid som det är så väntetider gällande maskiner är det sista du behöver.

En annan sak som är väldigt bra att kolla efter är om firman du anlitar har alla utbildningar, egenkontroller och försäkringar som krävs för att kunna göra ett fullgott arbete.

Det var allt, tack för mig!

/Putte G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *