Snubblade in på ett ställe…

Hej alla läsare! Idag ska bloggen handla om ett äventyr som bloggaren var ute på igår. Det var nämligen så att jag akut behövde ta mig till en järnaffär stockholm och inhandla lite förnödenheter till mitt bygge här hemma.

Det var nämligen så att jag både behövde köpa mig ett par verktyg och samtidigt hyra maskin till bygget här hemma. Då var det väldigt skönt att en kompis tipsade om Lindströms Svets & Maskin AB på Gärdet. Jag hoppade in i bilen och åkte dit med detsamma.

Det ska sägas att bloggaren inte alltid haft de bästa erfarenheterna av vare sig järnaffärer eller maskinuthyrningar tidigare. Det är ofta svårt att navigera, mycket folk, okunnig personal som pekar en åt fel håll och slut på hyllorna gällande just de där verktygen som man ville ha. Vad ska man göra då?

Ja, det har hänt ett par gånger och bloggaren var skeptiskt när denne anlände till denna järnaffär på Gärdet i Stockholm. Men den sura minen försvann snabbt. Redan första intrycket var bra. Framför Lindströms fanns en stor parkering med flera lediga platser och det satt en skylt om att det, hör och häpna, var gratis parkering för butikens kunder. Halleluja!

Jag knallade in i butiken och möttes genast av ett leende biträde som frågade om jag ville ha någon hjälp. Eftersom det var första gången i butiken frågade jag efter ditten och datten. Expediten, som var mycket trevlig, tog sig tid och visade mig rätt så att jag hittade allt jag behövde.

Nästa positiva överraskning kom när alla produkter jag behövde fanns kvar på hyllan. Jag behövde inte ens fråga om de fanns på lager! Så besöket blev snabbt och smidigt. Det enda som tog tid var att bloggaren ville botanisera lite på egen hand och flanerade runt i butiken ett varv.

Ja, bloggaren är mycket nöjd. Så där har ni en varm rekommendation kära läsare. Lindströms på Gärdet, det är minsann grejer det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *